برگزاری پنل تخصصی هوش مصنوعی و تحول در آموزش

ارسال شده در تاریخ :
برگزاری پنل تخصصی هوش مصنوعی و تحول در آموزش

به اطلاع می‌رساند ذیل «دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند» پنل تخصصی با موضوع «هوش مصنوعی و تحول در آموزش» برگزار می‌گردد. (ادامه ...)

به اطلاع پژوهشگران محترم می‌رساند ذیل «دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند» پنل تخصصی «هوش مصنوعی و تحول در آموزش» با حضور ارزشمند پرفسور محمد حسن‌زاده (رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران) و پروفسور جواد حاتمی (عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس) برگزار می‌گردد. علاقه مندان می‌توانند با ثبت نام در سایت کنفرانس و انتخاب گزینه "شرکت در کنفرانس بدون ارائه مقاله" در این پنل حضور داشته باشند و گواهی شرکت در پنل را دریافت کنند. لازم به ذکر است پنل مذکور روز پنجشنبه مورخ 1403/02/06 ساعت 12 – 10 در سالن برج علم و فناوری لارستان برگزار می‌گردد.

با توجه به ظرفیت محدود، اولویت با کسانی است که زودتر اقدام به ثبت نام از طریق سایت کنفرانس یا دبیرخانه کنفرانس به شماره 09909369411 نمایند.

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)