شرکت در پنل تخصصی «هوش مصنوعی و تحول در آموزش» به صورت مجازی

ارسال شده در تاریخ :
شرکت در پنل تخصصی «هوش مصنوعی و تحول در آموزش» به صورت مجازی

پیرو برگزاری دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم های هوشمند، و با توجه به استقبال فراوان و تکمیل ظرفیت حضوری شرکت در پنل، هم اکنون امکان ثبت نام جهت شرکت در پنل تخصصی فوق به صورت مجازی فراهم شده است. در این خصوص با توجه به دستورالعمل های راهنما که در این صفحه قرار گرفته است می توان در پنل به صورت مجازی شرکت نمود. (ادامه...)

به اطلاع پژوهشگران محترم می‌رساند ذیل «دومین کنفرانس ملی تحول دیجیتال و سیستم‌های هوشمند» پنل تخصصی «هوش مصنوعی و تحول در آموزش» با حضور ارزشمند پرفسور محمد حسن‌زاده (رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران) و پروفسور جواد حاتمی (عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس) برگزار می‌گردد. با توجه به استقبال گسترده و اتمام ظرفیت شرکت در پنل به صورت حضوری، هم اکنون امکان شرکت در این نشست علمی به صورت مجازی و از طریق لینک زیر فراهم شده است. لازم به ذکر است گواهی معتبر برای شرکت کنندگان صادر می گردد.

نحوه ثبت نام (روش اول): با ثبت نام در سایت کنفرانس وارد سامانه کاربری شده و در بخش خدمات، پنل مورد نظر را انتخاب کنید و سپس از بخش پرداخت آنلاین ثبت نام خود را نهایی کنید. راهنمای تصویری ثبت نام در پنل از طریق لینک زیر در دسترس می باشد.

نحوه ثبت نام (روش دوم):
 واریز مبلغ 50 هزار تومان به شماره شبا IR750100004001108503019806 با شناسه واریز  373108558115115000301000000003 و سپس ارسال رسید واریز به شماره 09909369411 . لازم به ذکر است واریز به حساب حتما باید با شناسه واریز باشد در غیر این صورت پرداخت موفقیت آمیز نخواهد بود.

لینک پنل : https://www.skyroom.online/ch/laruniversity/dtis2

دریافت راهنمای تصویری ثبت نام در پنل

فایل های مورد نیاز

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.6)